Verduurzamen

Energie besparen is sinds 2022 een belangrijk onderdeel geworden in de gesprekken van financieel adviseurs. Financieel dienstverleners en adviseurs helpen nu hun relaties, om naast de "woon wensen"te besparen op de woonlasten. Onderdeel van de woonlasten is de energierekening. Besparen op gas en elektra is nu een must en daar kan uw financieel adviseur een belangrijke rol in spelen. Om te besparen op de energienota kan verduurzamen van uw woning bijdragen.

De vraag is waar te beginnen etc? Uw financieel advieskantoor Assurantie & Hypotheekkantoor Spijkerman heeft daarom gekozen voor een samenwerking met BOX duurzaam om u te helpen te besparen op de energienota.

BOX duurzaam neemt dit gehele traject van uw adviseur over! BOX duurzaam zorgt voor de begeleiding in de wirwar van regels die de overheid heeft, op gebied van verduurzamen. Het aanvragen en de begeleiding bij de diverse subsidies en meer. Zowel de consument als uw hypotheek adviseur wordt hierin volledig ontzorgd.

Volledige ontzorging op het gebied van verduurzaming, waardestijging van uw woning, een beter en definitief energielabel, comfortabelere woning, CO2-reductie etc.

Draag bij aan een beter milieu door te verduurzamen! Verduurzamen doe je samen met BOX duurzaam. 

Ontvang een gratis intake en een indicatief energiebesparingsrapport. Meld je nu aan. 

Klik hier om te verduurzamen!


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 21-12-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie